onsdag 8 maj 2013

Bekräftelse om The sims 4!


Nu är de bekräftat att The sims 4 kommer komma ut redan 2014!

Mina Tankar Kring The sims 4: Jag tycker de känns piss nu när man har köpt ALLA The sims 3 spelen och sedan blir The sims 4 Bekräftat att släppas redan 2014, Men det känns ändå kul att en senare version av spelet nya uppmaningar och utforskningar med spelet.

Det kommer nog bli jobbigt för alla nerladdnings sidor osv... när dom ska börja om på nytt med Download om The sims 4 innan man kommer in hur man laddar upp i sims 4 hur man laddar ner Nya fusk? Nya kläder? senare versioner? Mer en tio barn i familjen?.... Har så många frågor men de är ju svårt att få svar när inte ens spelet har släppts osv..

Jag tror att de nya spelet kommer att Vara sprudlande med nya saker kanske nya jobb fler barn i familjen, Nya djur och husdjur, kanske några nya slaks koder och fusk , och kläder frisyrer.

Dina Tankar: ( Kommentera dina känslor och uppmaningar med spelet och för och nackdelar med spelet.)

Ea's Beskrivningar: Han Sims 4 är redan i produktion. Nyheten släpptes av Electronic Arts och Maxis denna Måndag 2013/06/05. Spelet är planerat att släppas under 2014, med versioner för PC och Mac Informationen bekräftades på den officiella bloggen för EA, vilket ger de första detaljerna i den senaste "life simulator"-serien. Checka ut:

"The Sims serien förflyttas av passion och kreativitet av hans miljontals fans världen över", säger det officiella uttalandet på bloggen. "Den fortsatta hängivenhet till franchisen tänder eld kreativitet teamet på The Sims Studio, vilket leder dem att ständigt förbättra och förnya i ett av de mest framgångsrika simulering spel i världen, som har sålt över 150 miljoner exemplar runt planet. "

"The Sims 4 firar hjärtat och själen i sina egna Sims, vilket ger spelarna en djupare kontakt med Sims mer uttrycksfulla, överraskande och charmiga som någonsin gjorts i en enda spelare offline erfarenhet," säger utstationering. "The Sims 4 uppmuntrar spelare att anpassa sin värld med nya och intuitiva verktyg, samtidigt som möjligheten att dela din kreativitet med vänner och fans utan ansträngning."
Detta uttalande kan vara ett erkännande av EA för hård kritik om att hans sista utgåvan, SimCity, var att kräva permanent anslutning till Internet.

Så Beskriver Thesims  The sims 4 på sims språket. ( tryck på bilden för att förstora den! )En video från Youtube på The sims 4.

Dem gamla versionerna och spelen vad/hur tror du att The sims 4 kommer se ut?

-Kommentera och skriv!

4 kommentarer: