Kontakta mig

Kontakta mig 
Hej och välkommen till min blogg (Fråga mig) Om du vill konakta mig så kan du skriva ett e-mail Adress -simslivet@live.com- eller bli vän med mig på thesims3.com * Namn juliaqjulle*  och om du vill ha en headder design så kan du även skicka e-mail. Hedders deisegnar jag om man skriver färger och skickar bilder eller så ficksar jag bilderna.  Facebook / Simslivet / 

Om ni har förslag på vad jag ska skriva om, på min blogg så kan du även skriva en kommentar eller om det är något du undrar om. Guider eller något annat. Kul att du läser min blogg ;))

4 kommentarer:

  1. hej julia jag är vän med dig på skype och älskar din blogg men jag har en fråga har du the sims flipping uat vet inte hur det stavas men hoppas du fattar endå jag vet inte hur man kommer vidare på det spelet det kommer en gubbe och tar min motor chykel och sedan blir det natt och jag kan inte sova sedan är hon trött på dagen och då kan jag inte göra någon snälla svara jag bähöver hjälp om du har det och vet vad jag ska göra snella svara och om du kangör en video hur man gör för att såva på det men bara sådu vet det var bland dem första sims spelen så det gör inget om du inte hat det. :)

    SvaraRadera
  2. vet inte vad du menar men lägg till mig på skype julia.wassis

    SvaraRadera
  3. heej... Kan du börja läsa min sims blogg om du vill? www.onsims3world.blogspot.se

    SvaraRadera