fredag 12 april 2013

-Historia - Till Livets Ände - Del 1-


Det var en Helt vanlig dag.....


Det var en helt vanlig dag för Mimmi ( Tonåringen ) och Saga ( Barnet ). Mimmi skulle ta med sig Saga ut en stund som, mamma Höll på med att diska. Saga lärde sig gå snabare en väntat och redan efter tre timmar kunde hon gå som om hon hade gått i tre - fyra år.

Plötsligt hörde Mimmi Mamma ropa inifrån att det var mat så Mimmi sprang in.
Hon tog några ny gräddade våfflor och satt sig ner och åt... Plötsligt såg hon att Hennes mamma Agnes Inte mådde något bra. Så precis när hon skulle fråga vad det var så.....

Så reste hon sig upp och gick och diskade. Mimmi visste inte var det var för fel... (Mimmis tanke: Vad är det för fel?? Hon som alltid brukar prata och så har jag gjort något fel?? )
Det var snart kväll så Mimmi gick ut och hämtade lilla Saga och sa att du får fortsätta att gå imorgon!!
När dom kom in satt hon lilla Saga på golvet i sitt rum och Saga började direkt att leka med sina nya lek -saker hon hade fått.. Efter de gick Mimmi in på toan och borstade tänderna..

När hon kom in på toan stog hennes mamma Agnes där inne och grät, Då frågade äntligen Mimmi vad Har hänt? då sa Agnes att det inte kändes bra att hon kände på sig att något skulle hända... Då sa Mimmi vad skulle kunna hända? Vi har ju varandra....
Efter toa besöket gick Agnes ut och la Saga i sängen och sa att hon skulle sova och helt plötsligt...
Åkte dörren upp och det kom in något dom aldrig tidigare hade sätt....
De var en Vampyr...  Fortsättning följer.

1 kommentar: