onsdag 17 april 2013

The sims 3 semesterparadis




 -Mer fakta kommer närmare släppnings datumet för spelet-

The sims 3 semesterparadis . Som släpps den  25 juni i USA och släpps troligen den 27 juni i Sverige
(spelet brukar alltid släppas tidigare i usa som de är gjort där. Två dagar senare släpps de i Sverige)


Så beskriver Ea/Origin/thesims: innehåll: Äventyr på paradisöar väntar dina simmar! Dina simmar kommer att älska det bekymmerslösa livet där de kan utforska öarna, anpassa en husbåt eller fixa en femstjärnig hotellupplevelse. Sjöintresserade simmar kan sätta segel mellan öarna, dyka under vattnet för att hitta sjunkna skatter – eller kanske en sjöjungfrukompis! Med innovativa funktioner som aldrig tidigare skådats i The Sims-serien till PC och en värld full av nya möjligheter till lands och till havs, kommer dina simmar att skörda frukterna av sitt eget semesterparadis.


Livet är en strand. Se vilka överraskningar som väntar under havsytan när dina simmar bygger upp sin färdighet i snorkling/dykning. Dina simmar kanske hamnar på stranden av en ny ö eller hittar sjunkna och begravda skatter.

Jag tycker att spelet verkar: Spännande och är ett spel som skulle passa alla även dem som inte gillar sims egentligen. Spelet går ut på: Livet i vattnet äventyr och bosätta sig och bygga hus på sin egen ö, Leka och vara med sina vänner och familj.
-Video....

-
Jag kommer definitivt köpa detta spel när de har kommit ut även om man inte köper de på en gång när de släpps. spelet ser så himla roligt ut längtar till de släpps!!

-Hör inte till inlägget men önska din egen önske sim HÄR

Är de någon som har frågor om spelet eller också längtar till de släpps? Kommentera!-

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar