torsdag 3 januari 2013

Dreams Del 1


Denna Historien Handlar om Alora platt och Harry Smith, Som Gör allt för att få vara tillsammans men Harrys mamma Caty Smith till låter inte de så dom bestämmer sig för att.....

Allt började med att Harry följde med Alora Hem en eftermiddag efter skolan....
Harry hade gillat Alora enda sedan låg stadiet och kände att det här var en chans när hon äntligen frågade om dom, kunde va, så fick man väll ta den chansen på allvar och berätta för Alora vad han känner för henne. och det var precis så allt började.

Det visade sig att Alora också hade varit kär i Harry länge, och att Alora också hade samma känslor för honom som han hade för henne.
Så klar Att dom blev ihop på en gång! det var ju de båda hade velat jätte länge och så startades Alora och Harrys färd igenom livet ihop.

Men Harrys mamma, (Caty smith)  Tillåter inte att dom var ihop. Hon vart rasande på Harry när hon fick reda på det och Sa att han skulle ha utegångs förbud i 2 veckor. Men Harry vägrade lyssna och smög ut endå för att träffa sin Älskade.

Jag låvar Alora vi kommer att vara ett par förevigt! Jag hoppas verkligen det Harry... Harry har du sagt något till din mamma? Ja men hon bara jag bara..... Okej.. Det var inte bra.... Men Harry vägrade tappa hoppet så han beslöt sig för att fråga Alora om Hon ville rymma Med honom. Och Alora tacka Ja.


Dom satt sig nere på en sand strand och kollade på stjärnorna medans Harry pekade på ett hus och sa Där ja där kommer vi bo en dag , Det låvar jag vi ska inte låta något hindra oss.

Åren gick snabbt för Alora och Harry och dom väckte upp tillsammans som rymmlinga. Dom reste till Frankrike och Är där en idag.. Nu tid ...

Jag skulle vilja Ha två biljetter till Frankrike! Sa Alone. Ja det blir 2900§ . Okej. Hur länge ska ni vara där?? I minst 3 dagar...Har du bokat Semestern till Frankrike gumman (Alora) Ja det har jag .... Okej vad bra. Dom skulle komma och hämta oss runt 17.00. Okej ska vi vänta här eller ? För kl är ju bara  13.00. Ja vi väntar här tycker jag ( Alora)Älskar dig Gumman, Älskar dig med Harry. Kommer aldrig att svika dig! Tror du jag kommer göra det då??  Nej !;) Nu kommer i alla fall mamma inte hitta oss! Nej de har du rätt i! Men ska vi stanna i Frankrike och köpa hus där? Ja det kan vi om vi trivs?!

På väg till Frankrike....

När dom äntligen var framme så frågade Harry Alora om Hon ville gifta sig med Honom.  Så klart så sa Alora Ja, och Kramade Harry så Hårt hon bara kunde, Hon var så lycklig. Och det var Så klart Harry med att hon tackade Ja.
På kvällen Hade Harry ficksat lugn musik och blommor till Alora...........

Fortsättning följer skriv i kommentarerna om du vill ha nästa del och om du gilla berättelsen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar