torsdag 31 januari 2013

Ny - The sims 3 ( Aurora SkiNu är det ofisielt att det kommer att komma ut en ny värld till ( Thesims3 ) Store en värld som kommer att heta Aurora Skies. Som kommer att släppas den 21 februari på thesims3 store och världen kan man köpa med sina simpoints. Hoppas bara att världen inte är så dyr... Världarna brukar kosta runt 2400;- simpoints, Så jag hoppas den är billigare för har bara 1500;-....

Ea beskriver Staden/Världen så här: Utforska de hisnade miljöerna och de enorma, oröda naturen som väntar dig i Aurora Skies! Den pittoreska kuststaden har allt som behövs för ett liv i naturen: låt din familj växa till sig på de stora ytorna och husen som omges av av ett miljövänligt samhälle,traska runt under majestätiska och praktfulla vattenfall som planar ut i en stor naturligt uppvärmd sjö,eller ta en nattlig promenad under  det ljusa mångfärgade natthimlen .Det är den perfekta tillflyktsorten för simmar som vill ha en förändring i sitt liv, som söker sig själva, eller som vill ha en bit av fridkakan.

Bilder:
//simslivet

1 kommentar:

  1. Veckans simsblogg är avslutad och vinnaren är utsedd, så nu kan du kika in och se om det blev du. (Hoppas du inte anser detta som reklam, isåfall är det helt okej att radera kommentaren, bara en liten påminnelse ;])

    Vann du inte kan du alltid delta i nästa, som förmodligen kommer ut imorgon.

    SvaraRadera