torsdag 3 januari 2013

Tävling vinn 200 simpoints för att handla för på store

Hej nu hade jag tänkt att ha en liten tävling På min blogg. Där man vinner 200 simpoints att handla för online på www.thesims3.com . Där du får välja vad som helst för max 200 simpoints så du kan t.ex ta två hår som blir 200 simpoints eller något annat som blir 200.

Regler.
 • Du ska skapa en övernaturlig familj och göra den så läskig som du kan. Det ska vara en tjej och en kille och du får göra fler simmar om du vill)  cc och andra downloads , Får man också använda.
 • Alla expansions paket och prylpaket får man också använda.

 • Om du vill / Ska vara med i tävlingen kan du skriva en kommentar till inlägget om du lägger upp tävlingen på din blogg så har du större chans att vinna ( skriv din blogg i kommentarerna om du har lagt upp tävlingen på din blogg. Om du är med men kanske inte har en sims blogg kan du antingen skriva eller lägga ut tävlingen på thesims3.com ( då måste du vara vän med mig heter juliaqjulle. om du inte har blogg och ska skicka bilder på familjen till mig så kan du maila dom till mig - simslivett@live.com -
Priser: 1:an 200 simpoints, och alla andra deltagare + 1:an får en länkning från min blogg till eran. 
Hoppas att så många som möjligt är med tips gärna tävlingen på bloggar mm...  Hoppas just du vinner ! tävlingen avslutas den 16 januari då jag berättar vem som vinner.  om mindre en 4 är med så blir det ingen tävling ;((17 kommentarer:

 1. Hej, jag heter Anton1000 på the sims 3 hemsidan, jag skulle jättegjärna vilja vara med, men jag har inte tillgång till sims förns på lördag :( för jag är i mexico men när allt är klart hemma så ska jag sätta mig framför datorn :3 jag har klickat i anomnymt för det är det ända jag kan göra från mobilen :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej men då Har du ju ändå 1 vecka och 4 dagar på dig som tävlingen avslutas den 16 januari 2013, Kul att du vill vara med bli vän med mig på sims hemsidan sen ;))

   Radera
 2. Jag vill vara med! Ska försöka få till en läskig familj haha :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej vad Bra/Roligt. Har du blogg eller sikar du bilderna på din läskiga familj till min e-post?

   Radera
 3. Hejsan! Jag vill gärna vara med för mitt Sims funkar men ska jag lägga upp bilderna på min blogg? Men jag kunde inte länka p.g.a något blev fel

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej men skriv din blogg adress när du har gjort ditt inlägg<.( På bilden & om du vill om min tävling )

   Radera
 4. Jag är med!
  Skriver på min blogg sen

  /Alexandra

  SvaraRadera
 5. Har skrivit och lagt upp bilderna på min blogg. För visst skulle man det...?
  Jaja, har gjort det iaf. http://aspergerpower.bloggplatsen.se/

  SvaraRadera
 6. Men... Jag har inte övernaturligt, kan jag göra en läskig familj ändå?

  SvaraRadera
 7. Jag är med! jag kkommer bara inte göra simmarna till typ "riktigt" övernaturliga utan kanske bara till utseéndet..

  SvaraRadera
 8. Hej jag har skickat några medelanden nu om att jag har lagt ut dem på min blogg men det har krånglat lite men här är den officiella länken och så, men jag skapade två simmar en som vart zombie-inspirerad pch en som vart freddy krudger inspererad, hoppa ni gillar dem :) jag har lagt ut bilder på min tumblr-blogg: --anton--.tumblr.com (det ska vara med såna där binde-sträck)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är jag som är anonym längst upp som det står Anton1000 men nu gick det med namn för mig :P

   Radera
  2. Och det går ju typ inte att komentera på tumblr så skriv till min mail istället :) anton.tumblr@hotmail.com

   Radera