lördag 5 januari 2013

Dreams del 2


Dreams del 2 ( del 1 )  Missade du den förra delen? Tillbaka blick! Alora och Harry rymde till sammans, Harry Frågade Alone om dom skulle gifta sig och Alone tackade Ja!!. och dom  var på väg att flytta till Frankrike för evigt men dom ångrade sig......


-Sent på kvällen Hade Alora och Harry ett litet party för sig själva efter dom hade kommit hem från Frankrike   .Alora och Harry bestämde sig för att flytta tillbaka till Sverige för att dom trivdes bättre här.  Så dom firade att dom hade köpt ett nytt hus och passa på att ha litet party för dom själva.

senare på eftermiddagen, ringer Harry och ådnar fest hemma ( Bröllopsfest ) som Alora och Harry ska gifta sig. Alora var väldigt spend inför att dom skulle gifta sig så hon gick till stylist salongen för hjälp med kläder och frysyrer till bröllopet.

(Så här såg hon ut efteråt)
i sina bröllops kläder och så såg Harry ut i sina bröllops kläder.


innan bröllopet som ska vara ( Dagen efter denna torsdag kl 13.00)  så åker Alora och Harry till en sjö i staden och fiskar och Den som fick napp på fiske spöt först var Alora, och snaka om att hon blev nöjd med att hon fick fisk först för Hon och Harry körde en tävling den som först fick upp en fisk vann..

Men senare på kvällen så springer Alora och spyr på toan och då märker Alora att hon är gravid, så Alora tänker vad ska jag göra nu? Dom som skulle gifta sig snart? Helt enkelt springer Alora ner till Harry och berättar att hon är gravid.




   ( Dagen efter ) Alora kommer utspringande och Berättar för Harry Att hon har blivit gravid och att dom måste ställa in bröllopet, Harry sa att det inte gjorde något att dom kunde gifta sig istället när den lilla bebisen kom ut. Alora blev glad att Harry inte blev ledsen att dom inte kunde gifta sig idag.


Harry Dansade med en kompis,  medan Alora dansade med sin syster Etana Som hon inte hade träffat på många år. Fest blev det iallafall kan jag Säga även om Alora och Harry inte gifte sig denna gång! ;) Men nästa gång Har dom ju en liten tärna och så hinner dom ju planera mer.


Bilder från festen. Det blev en fest i alla fall och alla dansade och hade roligt hela natten.

2 kommentarer: