tisdag 1 januari 2013

Klänningar från anubis360


Hej nu var de länge sen jag gjorde ett ner laddnings tips, så nu kommer mitt tips, Ladda ner dessa snygga klänningar från anubis360 Som passar perfekt till alla årstider vinter , sommar , höst , och våren Jag laddade ner dom igår och nu ska jag visa några bilder på min sim i dom här snygga klänningarna.

Ladda ner dom HÄR direkt från - www.anubis360.blogspot.se -
och där finns fler snygga klänningar som också går att ladda ner så glöm inte att kolla in sidan!   - www.anubis360.blogspot.se -.

(snöängel)



(Snöbolls krig!!)


(Modell pose)
Min modell som ni ser ovan heter Caty Smith som ni kanske såg i förra inlägget det kommer troligt viss ut en historia om henne och hennes familj denna vecka ( Om jag hinner)  jag hoppas att ni tycker om min modell och den snygga klänningen från anubis, Och att ni kommer att fortsätta läsa min blogg♥♥

Tryck HÄR om du vet hur man laddar ner pose player
☻Mer information om modellen Caty Smith kommer snart☺

Kram simslivet 

5 kommentarer:

  1. Snygga kläningar kanske ska ladda ner dom Och GRYMT SNYGG MODELL! kan du vissa hur man får 5 kändis sjärnor? finns det några fusk?

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket♥

    Ja det finns ett fusk till att få 5 kändis stjärnor på en gång gör ett inlägg om det imorgon om jag kan ;))

    SvaraRadera
  3. Har du lärt dig hur man gör poser?
    Isåfall, vad bra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har inte lärt mig, jag använder en sak som man får med med irampljuset för det går värkligen inte för mig att ladda ner pose player från www.modthesims.info det står typ bara när jag har registrerat mig du har inte tilltäklig information för denna sida, du får inteanvända någon annas konto bli så tröt vet nå någon annan sida en www.modthesims.info som man kan ladda ner det ifrån så skulle jag bli jätte glad

      Radera