måndag 31 december 2012

Guide - installera Limited edition innehåll

Hej Kära läsare idag hade jag tänkt att visa hu man installerar ( Limited edition innehåll ) som Många har problem med att installera, ( Det hade jag också från början) men nu kommer guiden.

Först börjar du med att öppna fodralet, och tar fram lappen som du ska installera ifrån ( t.ex plant vs zomis till övernaturligt eller is klubben till årstider , sen ska du gå in på www.thesims3.com.    OBS ! Du måste vara medlem på www.thesims3.com  för att kunna installera ett innehåll .                          


först går man in på thesims3.com och sen går du in på '' Min sida'' och sen trycker man på lös in kod.

Sen skriver du in koden på de föremålet du vill låsa upp. sen när du har skrivit in koden så trycker du på '' lös in'' Sen kommer det upp om man har laddat ner isklubben som jag gode så står det såhär ( Du har erhållit isklubben Djupfryst. Gå till din Köphistorik för att ladda ned.

Då trycker du på Köphistorik så kommer du direkt hit. Så när du är här så väljer du vilken sak du vill lägga till,  sen när du har valt vill du vill ladda ner trycker du bara på ''Ladda ner'' för att ladda ner sen kommer start spelet upp,

och där väntar du på att den har laddat klart sen trycker du på '' lägg till i spel'' och sen väntar du bara tills de har laddar klart sen trycker du på ok så är det sparat så då har du laddat ner till ditt spel.

De här plus (isklubben Limited edition innehåll) fick man med med årstider om ni undrar vad de är för nånting  på bilden så är det typ olika klister märken/Tavlor man kan sätta på väggen. så här står det om klistermärkena i texten på thesims3
Anamma det ständigt föränderliga vädret med det här unika årstidspaketet med väggdekaler. Liva upp dina trista väggar och dekorera dem i din favoritårstids tema. Använd en för att få en liten färgklick och lite stil eller släng upp ett helt gäng och skapa ett unikt väggkollage.

(så här ser isklubben ut bild tagen från http://isims.biz/se/)
p.s om du vet hur man laddar ner pose player tryck HÄR!

Kram simslivet☻♥

7 kommentarer:

 1. Glöm inte bort att kolla in den nya tävlingen på min blogg!!

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Jag har ett annat problem , jag kan inte installera exchange föremål ifrån sims hemsida , jag har inget problem me att ladda ned men när jag klickar på " installera knappen " så reagerar inte knappen :/ vet du vad problem kan vara ?


  Jag är jätte tacksam för svar o ha en trevlig fortsättning på det nya året ! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var en svår fråga men ibland kan det vara att datorn har för lite minne kvar , eller att du måste vänta i ca 10 min innan det går att installera om det fortfarande inte går så skriv en till kommentar till bloggen om du vill ha mer information.

   Radera
  2. Hej hej!

   Nu funkar det! ;D men jag hittar inte mönstret som jag ladda ned i mitt spel , jag har kollat igenom alla olika kategorier o till o me letat bland golv men där hittar jag inte heller det :( men ajja tack för hjälpen..

   Radera
  3. Men vet nog hur du ska göra, Du vet första sidan där alla saker kommer upp, Om det inte kommer upp på en gång så ladda ner de igen.

   Vad bra att det funka ;)
   Kram:simslivet

   Radera
  4. Mönstret finns redan med bland mina installerade/ nedladdade föremål och jag laddade ner återigen samma mönster och därmed startade jag om datorn men mönstret visas/ finns inte i spelet :/

   Radera