lördag 15 december 2012

Historien - Om Anna del 3

Del 1, Del 2, Nu kommer del 3' Av historien av Anna dom andra delarna är på min gamla blogg simslivett.bloggplatsen.se .

- Anna: Jag älskar dig Gubben!♥
- Alvin: Vad tror du att jag gör om dig då!!, Lova att vi alltid berättar allting för varandra
- Anna: Jaa... Så klart!

- Alvin: Vill du gifta dig med mig?
- Anna: Jaa ... Det har jag velat enda sedan vi träffades!

- Anna: (Puss) När ska vi gifta oss föresten?
- Alvin: (Blir Pussad) Vet inte, det kan vi bestämma senare när vi tycker att det blir ett bra tillfälle nu när vi just har flyttat och så ska vi kanske inte ha för bråttom med allt.

- Anna: ( Mår illa och springer till toan)

- Anna: (spyr) Nu börjar Anna förstå att hon är gravid men hon vet inte om hon vill berätta det för Alvin en som han sa att han inte ville stressa och så men måste nog ändå berätta annars kanske han får reda på det senare och då kanske han blir ledsen eller något, så tar och berättar de snart.

-Anna: Jo Alvin... Det är en sak jag vill berätta... Jag är gravid.
- Alvin: Okej.. Är du vad roligt då kommer ju vi få en ny medlem i familjen!
- Anna: Ja det ska väll bli roligt.

- Alvin: Bra att du vågar seja att du var gravid för dom flästa tjejer vårgar inte seja något innan (killen får reda på det i förväg) Är så stolt över dig Anna!!
- Anna: Vad bra trode du skulle bli ledsen?
-Alvin: Nej då det blir jag inte jag är bra glad, För våran och de nya bebisens skull.

- Anna: Läser en graviditets bok om Hur man ska uppfostra sitt barn till en bra människa och så.
Och vad man ska mata bebisarna och så med när dom är nyfödda.

- Anna: Anna har jätte ont i ryggen nu, Det är verkligen snart dags för att föda sitt nya barn Anna hoppas att det blir en liten flika som hon kan lära henne allt hon kan, Men hon skulle även tycka att om hon fick en kille skulle de vara minst lika kul!

- Alvin: Hur går det?, Har du ont i ryggen eller så eller? Är lite orolig över dig! 
- Anna: Det går bra jag låvar, Men ont i ryggen får väll alla det är ju jobbigt att gå runt med 1-3 extra kg.Vill du känna på magen?

- Alvin: Hon / Han börjar ju bli väldigt stor nu. Vad tycker du hon / han ska heta? Jag tycker om det blir en tjej ska hon heta Molly, Och om det blir en kille ska Han heta Charly.
- Anna: Ja hon / Han börjar bli stor nu hon / Han kommer kanske i morgon eller i övermorgon? Jag tycker också om det blir en tjej att hon ska heta Molly, Men om det blir en kille tycker jag atta han ska heta Adam.Fortsättning följer.

1 kommentar: