fredag 21 december 2012

Historien om Anna - I Egypten


Allt Började med att Anna och Arvid besökte Egypten.

Sen Efter dom hade sovit en dag på deras läger i Egypten, så reste dom till en marknad som låg nere på stan, Där dom sålde, Mattor kläder , och torkad mat.

Där träffade Anna en tjej som hete Harina Fexylm Typ hon,Gav Anna och Arvid ett uppdrag att hitta de gamla registret som skulle finnas i nån pyramid torde hon, Så Anna och Arvid åkte ditt på en gång

Båda tog en varsin ( moped typ) och åkte till pyramiderna, för att hitta det försvunna registret som, Folket i Egypten hade försökt att hitta i många hundratals år men dom hade aldrig lyckats berättade även Harina Fexyml, Som sagt antog Anna och arvid utmaningen så dom började vid chefrens pyramid.

Arvid Försöker att Få upp den mystiska dörren in till pyramiden.

Han lyckades och nu är dom på väg in i den. i början av pyramiden låg det massor av sklät och fällor i det första rummet. Anna tycker att sklätten såg läskiga ut så dom fortsäte uppdraget och gick vidare fast Anna började känna sig rädd och dom var bara i första rummet en''
 När Arvid Hade gått förbi en stor platta och var på väg till en lön dörr så började de brinna bakom honom det kom upp stora eldflamot som skulle leda honom till hans DÖD om han inte lyckades. Men som tur var så fick Arvid upp dörren i sista sekunden och dom kunde fortsätta uppdraget.

I nästa rum behövde dom en Mån nyckel som Arvid hade hittat i ett av de tidigare rummen, För i vissa rum måste man ha nycklar för att komma igenom. Men i alla fall dom fick upp dörren och gissa vad som fans där!!

En mummie som Hotade med att ta deras Hjärnor och att äta upp dom! Men i sista sekund innan han tog Anna såg Anna ett håll i väggen som dom tog sig ut igenom. Anna ville inte utsättas för fler faror i pyramiderna så hon bestämmer sig för att resa hem till hennes Barn Molly och Charly

Det vart en liten Carly och Molly dom föddes För några dagar sen och Molly Har redan blivit små Barn. Medans Arvid Är och utforskar i Egyptien så är mamma Anna hemma och tar hand om Charly och Molly så dom slipper Vara med en barnvakt hella dagarna när det är borta.

snart kommer del 5 ut av Historien om Anna så håll ut!

2 kommentarer:

  1. "Medans Arvid Är och utforskar i Egyptien"... Egyptien? Det heter Egypten. O.O

    SvaraRadera
  2. bra historia :-)

    SvaraRadera