söndag 9 december 2012

Guide - Placera ut ett Hus


                        Guide - Placera ut ett hus ( Ner laddat)

 När du ska sätta ut ett hus som är ner laddat från thesims3.com t.ex för att kunna sätta ut huset måste du först installera det till spelet en sätter du på spelet och sen går du in på ändra stad''






















Sen väljer du vilket hus du ska ha och sen trycker du på huset och sen ( Placera ut kopia ) För att kunna plasera ut Huset eller klubben och sen kan du trycka på huset så kan du välja bostad eller allmän tomt

sen placerar du ut kopian och när du känner dig nöjd så trycker du på acceptera, Om du skulle ändra dig kan du bara trycka på Avbryt för att göra så huset försvinner från gården så du kan sätta ut ett annat hus om du inte skulle tycka om det. 

Sen får du vänta tills det sparas det kan ta 5 sekunder om det är ett litet hus och 1 minut om det är ett stort hus med mycke detaljer eller något annat..

sen är det klart de ända du måste komma ihåg när du trycker på '' Tillbaka till speluppsättning'' Är att spara!! det du har gort annars kommer de inte att sparas så när du går ur ändra stad läget kom ihåg och spara!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar