fredag 14 december 2012

Topplista - prylpaketen


1. Diesel. Det är ett bra prylpaket som man får med många nya saker med fram för allt nya snygga kläder som passar till alla (årstider) och många nya inrednings saker som du kan ha i ditt fina hus jag älskar verkligen diesel och kläderna och allt jag skulle verkligen köpa detta om jag var du!

2. 79s 80s 90s stuff pack. Det nya 70 80 90 tals paketet där du får med mycket nya kläder och framför allt nya snygga kläder som påminner jätte mycket om 70,80 och 90 talet. Men det har inte kommit ut en tyvärr, Kommer att köpa det när det kommer ut och då kommer jag att bäretta mer om spelet

3.Sovrum & Badrum. I detta prylpaket får du med mycket nya pyjamasar och underkläder och några nya hår, sen får du även med en sån här sak man har (ibland/Vissa) för ögonen när man sover och nya sängar och saker till badrummet fram för allt.

4.statsliv. Du får med nya tvättmaskiner i detta prylpaketet och en ny skola och ett bibliotek som dina simmar kan gå till när dom har tråkigt eller blir uttråkad, Nya snygga kläder som man får med med dom flesta prylpaketen och många nya möbler och så.

5. Utomhus lyx. Utom hus lyx är ett jätte bra prylpaket om man gillar, Grillar, spapolar, och poolar och allt annat som man får med i detta fantastiska prylpaket många nya klädstilar som man offtast får med i prylpaket ( ÄLSKAR DETTA!!)

6. Katy perry sötsaker. Många nya saker snygga godis  kläder med mera och sen får du även med nya godis soffor stolar, lekstelningar och staket och fönster och dörrar.

7. Gasen i Botten. I detta prylpaket får du med många nya bilar fram för allt många snygga bilar och matchande kläder du får även med racing kläder.

Tryck HÄR för att komma till min topplista för expansions paketen. Och tryck HÄR om du har någon fråga du skulle vilja ställa till mig / Eller till sims / Min blogg Ingen fråga är för dum skynda dig att ställa din fråga frågestunden går ut på söndag vilket seja den 16/12-2012
Kram simslivet♥

5 kommentarer:

 1. Kan du visa vilka kläder man får med med the sims 3 katy perry sötsaker för hade kanske tängt att köpa de?

  SvaraRadera
 2. Och vad man får med med övernaturligt eller i rampljuset?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det kan jag väl göra kan börja med vad man får med med i rampljuset kram simslivet ♥

   Radera
 3. Det är så tråkigt att du bara har tagit hela idèn från Allt Om Sims! Jag kommer ihåg att jag faktiskt sa till dig på din galma blogg (simslivett.bloggplatsen.se) och så gör du samma sak här! Skäms du inte?
  Jag vet att jag var aggresiv och dum förut men nu är jag bara ledsen och irriterad, jag orkar liksom inte skälla på dig för det verkar inte hjälpa. Förstår du inte hur Saga och Embla känner sig? Som om dom skulle skriva en historia som var EXAKT lika dan som Historien om Anna, t. ex. Skulle du gilla det? Jag kräver inte att du tar bort inlägget men jag tycker att du ska tänka dig för innan du gör detta, för folk kan bli jätteledsna. Påtal om saken så tycker jag att din design är väldigt lik deras. Säg inte att du tänkte på dom när du gjorde den!

  SvaraRadera
 4. Va ska jag ta bort min historian om anna?? Den började jag med på min gammla blogg. Och det var länge sen och nu skyller du på att jag härmar dom? Härmar inte dom tar inye deras bilder texter eller något så hur kan jag härma dom :(((((

  SvaraRadera